TACK!

Aji
Eda
Rosanna
Ayse
Jossan
Nicole
Lidija
Marija
Ana


för den bästa valborgen jag har varit med om!♥

VALBORG

Hejtjatjenahejsantjohej! :D

Idag är det valborg då man ska ut och titta på en majbrasa. Det är de jag ska göra idag med mina fina tjejor!
Ska bli jättekul, kommer säkert träffa många ja känner.. Får man hoppas iaf!

Systemkameran följer inte med den här gången. Vågar inte utsätta den för risker, eld, vatten, smuts, eller ngt annat kan hända och den kostar ju inte lite pengar heller! ^^

Vad ska ni göra under valborg?

COLLAGE



Gjorde ett litet slarvigt collage med bilder från skansen. Var där för någon dag sedan och fotade, och såg massor av människor med systemkameror och med jättelånga och stora objektiv. Blev så avundsjuk på dom.

Aporna var roligast att se, tror det var gorillor som hade en röd rumpa över halva ryggen. Sen var det även jättekul att se ormarna, fiskarna och hajarna. :)

SHIT HAPPENS, THINGS GO WRONG, BUT REMEMBER, LIFE GO ON


The photo is taken by me.©

Hello readers.
Dagen har varit rätt så bra, i skolan jobbade jag med svenska och lite med spanska. Svenskan gick bra, det var läsförståelse och spanskan gick sådär. Har skrivit dialoger som jag måste plugga in över helgen.

Var även på träningen och blev jättetrött. Försökte i alla fall kämpa, haha. Nu degar jag i soffan och tittar på talang och bloggar, soffpotatis :)

Ha de bra!

KÄRLEK TILL ER!



Tack snälla för att ni kommenterar så mycket och ger mig så snälla komplimanger!
Det värmer verkligen!♥

IVI TIPSAR!

Hej!

Jag brukar läsa storbloggarnas blogg och för någon dag sedan var jag inne på fokis blogg och såg att hon tipsade om redigeringsprogrammet Lightroom 3. Jag blev genast intresserad och testade det. Det funkar kanon!

Det är ett program som man använder när man vill redigera ljuset på bilden. Man kan välja fixa till klarheten, lystret och exponeringen på bilden. Man kan också sätta in några slags nyckelord (?) och sedan välja teman för bilden, som till exempel årstider. Jag tycker att det funkar jättebra och jag kommer i forsättningen att forsätta att redigera ljuset på mina bilder i framtiden. Det är ett program av Adobe Photoshop.


Här ovanför har ni en printscreen på hur programmet ser ut. Det är däremot lite svårt att lära sig hur det fungerar men övning ger färdighet! :)

Nästa: PLUGGA!!

Nu måste jag verkligen plugga engelska!
Hann aldrig med med det igår ...

Hej sålänge♥

TISDAG 26/4-11


The photo is taken by me.©

Hej där!

Idag har dagen varit seg men ändå rätt så bra. Pluggade ganska bra idag, och när jag kom hem pluggade jag historia i ungefär 2-3 timmar. Yey. Nu ska jag joina duschen, tvätta håret och så och efter det blir det lite engelska plugg. Sen är det Desperate Housewives. Längtar, de ska bli så spännande och se vad som händer med Beth!

Ha det fint! :)

ANNAN DAG PÅSK

Idag var det runt 20 grader, helt otroligt!
Det är ju fortfarande vår, men kunde börja ha shorts under våren .. Det var i alla fall sjukt varmt! :o
Outfit today:




Bästa redigeringen dessutom !
Hade inte tid så körde på snabbredigering :)


WE CAN CALL IT STYLE

Hejhej!
Idag har jag varit i ett shoppingcenter och shoppat lite smått. Köpte bland annat höga jeans, ljusa shorts som var lite klippta, en ny jeansjacka och för någon dag sedan köpte jag ett par blommigmönstrade shorts. Sommaren är ju typ här nu så det är ju bäst att passa på att köpa lite .. men jag hoppas ju självklart att de blir rea snart, för då kommer shoppingfreaket! :)



Jeansjackan är från Lindex och kostar 249 :- och de höga jeansen är från Bikbok och kostar 499 :-

Ha en bra dag! :)

NYTT I GARDEROBEN :)








GLAD PÅSK

Hejhejhejhej.
Tänkte bara hälsa er läsare en glad påsk och så! :)

Godnatt!

NY KATEGORI + SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej,

bestämde för att skapa en ny kategori eftersom att jag får lite frågor då och då. Kategorien heter ''Svar på Kommentar''. Ni får forsätta fråga saker som ni undrar om mina inlägg men fråga också på bloggsvar genom att klicka på bloggsvarsikonen längst upp till höger om bloggen.



Hejhej !
Tidningsleggingsarna är köpta på H&M för ett tag sedan. De har varit slut på de flesta H&M-butiker men det är ändå värt ett försök att titta om dom finns där.
Hoppas att du hittar dom! :)




REAL FRIENDSHIP NEVER ENDS



The photos are taken by me.©

WHAT DOESN'T KILL YOU ONLY MAKE YOU STRONGER

Nu blir det att dega i soffan och titta på Big Brother resten av kvällen!
Hade fint! :)

SKÄRTORSDAG



The pic is taken by me. ©

Hejhej, det var ett tag sedan jag bloggade. Hade helt enkelt inte så mycket lust osv. Ni kanske har märkt att jag håller på att fixa designen och headern och sånt också.
Idag har jag varit och spelat fotboll i solen och jag brukar ta med mig jacka ifall det skulle bli kallt men gjorde inte det idag och då skulle det såklart börja blåsa och bli kallt.
Men nu är det verkligen vår och solen skiner varje dag, love it!♥


Follow your own heart

Ny header påväg !

Only one word:

Underbart.♥

Party !

Hello  all readers!
Today I'm going to go to my friends birthdayparty.. So I don't think there will
be more blogposts today, have a nice day and look on my sweet outfit under:




Hehe , it isn't a party outfit, more a soft and cute outfit ;)


RSS 2.0