Bloggpaus!

Hej alla fina läsare!
Har funderat ganska länge och beslutat att jag ska ta en bloggpaus. Anledningen till det är att det är sommar och sol och då vill man ju passa på att utnyttja årstiden. Men en positiv sak är att jag håller på att göra en blogg med min kompis, namnet får ni veta snart så fort designen är klar. (Om några dagar). Jag ser att min statistik stiger och stiger för varje dag men aa.. Kommer kanske slänga in ett inlägg då & då men förvänta er inte något. :)

Ifall ni vill kan ni göra mig en tjänst: Alla som läser denna blogg, kommentera erat namn under detta inlägg så kan jag kanske säga till er när den nya bloggen kommer ut. Om ni har en blogg så får ni gärna länka den också! :)

Ha en superultraskitjätte bra sommar nu så kommer jag förmodligen tillbaka till höst! :)

♥ 2 år sedan, R.I.P


♥Dessies nya låt



Vad tycker ni om dessies nya låt?

Själv så gillar jag den, från 1-10 kanske jag skulle sätta en 8:a. Trodde det skulle bli en typisk blogglåt som alla bloggare typ spelar in .. Men hennes låt var ju faktist unik. Hehe. :)

♥ Lite svar på två kommentarer! :)


Svar; Haha aa, den var jättebillig, 10 kr. Jag testade den igår och den funkade superbra men dock är jag inte så bra på
att bedömma sånt ^^






Hej Ellen!
Ja, jag brukar redigera mina bilder i gimp. Det är ett jättebra redigeringsprogram och tror även att det är en del av photoshop (?) Där brukar jag redigera kontrastet, ljuset, kurvorna osv. Jag önskar mig ett nytt objektiv, kanske ett macroobjektiv? Fast än så länge så använder jag 18-55 mm objektiv.

Besök Ellens blogg genom att klicka   
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRR

♥ She's the man

Kollade nyss på en film som heter She's the man och det var verkligen den roligaste och bästa filmen jag sett! Rekommenderar starkt.

Nu ska jag sova, bloggar mer imorgon, pussheii♥


♥ Dagens shopping!





Nu är det ju midsommarrea! Kärlek till det. Köpte en kroppspeeling på H&M för 10 kr , en ny mascara som jag köpte för 85 kr & myrraolja och nagelbandskräm för 39 kr ! Köpte även lite presenter till min kompis Ella som fyller år, och lite godis. Nomnomnom. Nu ska jag joina duschen, ha ansiktsmask, peeling, fixa naglarna, och kanske titta på någon film.
Kan fortfarande inte fatta att de är SOMMARLOV!

♥A real friend is someone who trust you, who knows everything about you, knows when you're sad, but the world are full of peoples who want to leave you alone.

Hej fina bloggläsare! :)

Förlåt att jag inte har bloggat, men har varit upptagen med sommaren och massor med grejs. Uppdateringen kommer att sjunka lite under sommarlovet men ska försöka att slänga in ett inlägg om dagen om jag får möjlighet. Börjar redan imorrn!

Godnatt!♥

♥Dagens outfit


♥Dålig uppdate!

Jag vet att uppdateringen idag inte varit någon höjdare men det beror på att jag inte haft tillgång till kamerasladden och inte varit hemma. Har dessutom varit sjuk. Bättre uppdatering kommer! :) ♥


♥I taxin, i hissen, i trappen, i hallen, jag faller, jag faller.




♥Bara för att jag älskar den här bilden ♥♥♥


♥Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.


Någon ful bild jag tog igår ..

Hey!

Imorse åkte Olivia hem och jag gick till skolan som vanligt. Kul att träffa alla kompisarna igen! Redovisade även spanskan med min studiegrupp och fick MVG. Duktig chey, hey hey. Nu har jag ingenting kvar att göra i skolan vilket innebär att de är rast hela dagarna lååååånga. mohahah. ne.

Till något lite negativare.. : Har blivit sjuk. Är superultramegaskit förkyld och det är inte kul. Jag som ville gå till thhaa school dom sista dagarna innan lovet. Blir nog frisk, får man iaf hoppas, hehe :D

Nu ska jag gå och vila, desperate housewives ikväll! Sista avsnittet. Måste bara medela att jag blev tårögd av förra avsnittet, det var så bra (!!)

Byebye ! :DD

♥Svar på kommentar!



Hej Matilda!
Jag dansar showdans och har gjort det nu i cirka 6 år. Fin blogg förresten! :)
Kram!



Hej Anonym!
Jag har en canon eos 1000d. Den är jättebra. 10.1 mp och massor med andra effekter. Det finns ju självklart mycket bättre kameror men eos 1000d är en bra nybörjar kamera. Dessutom kan man ju också byta objektiv till den så att den blir ännu bättre. Kanske intresserad att läsa mer? Klicka här för att komma till elgigantens hemsida.

Skulle även önska att du inte var anonym ifall du kommenterar en annan gång.

♥Lite outfitbilder jag tog nyss, mohaha.




l Kofta-NewYorker l Linne-Bikbok l Skärp-Bikbok l Shorts-Lindex l Converse l


♥Hur söt får man bli? Söt som socker :*




♥Bildlöst inlägg

Hej! Idag var jag i Skärholmen Centrum med Ante, Mamma och Olivia. Fick med mig en mörkgrön 3/4 jacka, en vit kofta, en t-shirt och ett brunt flätat skärp hem. Bilder på kläderna kommer sen. Jag känner mig lite onormal.. för att ...
jag äter upp en bigmac med stor pommefritt på några minuter och vill då vill jag ha en till. Har jag kanske ätstörningar?
Kan man ju undra.. fast nee, masäcken är nog bara stor. Vad babblar jag egentligen om, nu ska jag forsätta kolla på Big Brother, hade gulligt !♥

♥My lovely pyjama !




Ska alldeles strax göra sidecutflätor. OG ska hjälpa mig. Men innan tänkte jag visa upp min stekiga pyjamas som jag köpte för ngn dag sedan. Sen tänkte jag också visa hur lockigt hår jag får efter jag har duschat. Men jag irriterar mig på de ibland, but så är det.. Nä, nu ska jag gå och göra sidecutflätorna, hadé!

♥It's time to move on






Lite härliga bilder från idag.

Hej igen !
Nu har jag kommit hem från stranden. Vi var kanske där en timme för när vi kom dit så började det blåsa och då blev det superkallt. Men solade och fotade ändå. Har blivit jättebrun på ryggen, bara av att sola igår och idag. :o
Fick ihop lite fina pics, här ovanför är de några av dom. Vad tycks? :)

Nu ska jag forsätta lyssna på musik och kanske börja dra mej ut i den varma solen!

Kram!♥

♥ 25 grader !


|Linne-Bikbok | Shorts-Bikbok |

Alooj!

Det blir ett snabbt inlägg nu för ska snart åker jag och familjen till någon strand och steker. Det kanske kommer upp en ny design snart, funderar fortfarande på hur den ska se ut .. Nä nu ska jag gå och borsta tänderna, pussN ! :D

♥Summer !


Lite awesome bild sådär !

Hej alla söta!

Idag vakna jag runt 10/11 efter att ha lagt mig 1 igår så kände mig lite slöööö. Men har iaf varit i centrum, ätit på donken, gått iväg till en strand och stekt hela dagen. Det blev även årets första dopp idag, och jag måste erkänna att jag inte frös så mycket.. Sedan forsatte jag, olli, aji, rosie, ayse och sola så har fått lite färg och en rand. Sen gick jag till centrum och köpte lite kläder och godis till ikväll och nu sitter jag här och lyssnar på musik, finfint!
Nu ska jag forsätta att läsa lite andra bloggar / pussheii♥

♥Så sant!


ritade just denna bild! helt perfekt och blev jättenöjd med den!
Olivia är bara för bäst och jag älskar henne pusspuss!!

♥fjsdhfjshdjfs hej.







Några bilder från idag ;)

dagen började med att jag var hemma hos pappa cirka två timmar sen kom jag hem. Olivia kom också idag så var ute med henne, Rosanna, Annie och fotade lite så de var la trevligt !

Nu ska jag forsatta roa mig med härliga yt klipp, hahahaha, ha de fint !

RSS 2.0